Storstädning pris

Bjud Hej På Alla Dina Städproblem Med Våra Förstklassiga Hemstädtjänster!

Vi känner igen känslan. Ditt nya Flyttstädär Stockholm och du har nyligen flyttat in och börjat på kontoret. Uppackningen är klar, inflyttningsfesten är över och det är dags att börja ditt nya liv.

Men det finns ett problem - ditt hem är en enda röra! Tanken på att ta hand om städningen själv är skrämmande.

Oroa dig inte; vi är här för att hjälpa till. Våra hemstädtjänster är utformade för att ta hand om alla dina städbehov på ett Storstädning pris som passar din budget. Våra erfarna och professionella städare städar varje skrymsle i ditt hus på nolltid och erbjuder dig den bästa servicen för varje spenderad krona.

Några av de vanliga Hemstädning Stockholm områdena vi är specialiserade på är:

1. Köksstädning:

Köket är hemmets hjärta och måste alltid vara rent och hygieniskt. Ett rent kök ser inte bara bra ut utan förhindrar också spridning av sjukdomar. Våra köksstädtjänster inkluderar en djuprengöring av alla vitvaror, bänkskivor, skåp och golv.

Vi kommer också att rengöra de otillgängliga områdena i mikrovågsfönsterbrädor, golvlister och kontakter.

2. Badrumsstädning:

Ett badrum är lika viktigt som ditt kök när du börjar dagen i den här delen av ditt hus, och det måste alltid vara rent. Vår badrumsstädning inkluderar noggrann rengöring av alla ytor, inventarier och inredningar.

Hemstädning Stockholm

Vi kommer också att ägna särskild uppmärksamhet åt områden som toalettskålen, duschskärmen och kakel och ta bort den sega kalk- och tvålavlagringen från kakel och speglar.

3. All Städning Av Rummet:

Alla rum behöver dammsugas, dammsugas och moppas regelbundet. Våra rumsstädningstjänster inkluderar alla dessa aktiviteter, och vi tar även hand om spindelväv, fingermärken och fläckar, så att du inte har något annat än ett Rena hem.

Vi förstår att varje rum är olika och har olika städbehov. Det är därför vi erbjuder skräddarsydda städpaket som kan skräddarsys efter dina önskemål.

4. Visa Städservice:

Anta att du planerar att sälja eller hyra ut ditt hus eller din lägenhet. I så fall är det viktigt att göra ett bra första intryck på potentiella köpare. Vår visningsstädtjänst hjälper dig att göra just det.

Vi kommer att grundstäda hela ditt hus och få det att se presentabelt och inbjudande ut. Det kommer säkerligen att ge dig ett försprång gentemot andra fastigheter på marknaden och hjälpa dig att slutföra affären snabbt.

Slutnot:

Så om du letar efter en pålitlig och professionell hemstädning i Stockholm, leta inte längre än till Rena Hem.

Vi tar hand om alla dina städbehov så att du kan fokusera på att njuta av ditt nya liv. Vi erbjuder även kontorsstädning, så du behöver inte oroa dig för det.

Ring oss idag och låt oss hjälpa dig att göra ditt hus till ett hem, eller besök vår hemsida för att begära en offert idag!

Hitta oss på Google Maps ( Rena Hem Stockholm AB )

Kommentarer